جعبه آتش نشانی ایمن پیشتاز

جعبه آتش نشانی ایمن پیشتاز

جعبه های آتش نشانی بر اساس کاربرد ها و محل قرارگیری تقسیم بندی می شوند. نکته ی قابل توجه این است که با وجود انواع جعبه آتش نشانی های مختلف، روش های استفاده از آن ها نیز متفاوت است. هم چنین وسایل و محتویات موجود در آن ها نیز بسته به نوع جعبه ی آتش نشانی متفاوت است.

دارالترجمه رسمی
دارالترجمه رسمی پارسیس شامل خدمات ترجمه رسمی و تخصصی در بیش از 60 زبان زنده دنیا
افزونه های سئو وردپرس
بهترین افزونه های سئو وردپرس به صورت کاملا فارسی
مشاوره و خدمات سئو
آژانس تخصصی "انجام سئو"؛ ارائه خدمات حرفه ای سئو سایت
افزونه فرم ساز آسان
فرم ساز آسان اولین فرم ساز کاملا فارسی وردپرس
خرید ورق گالوانیزه رنگی
خرید انواع ورق گالوانیزه رنگی با بهترین قیمت
افزونه ورود به سبک دیوار
ورود و ثبت نام به سبک دیوار در وردپرس با افزونه ایرانی و فارسی دکتر لاگین
خودتان را اینجا معرفی کنید

 متاسفانه در دنیای امروز جعبه های غیر استاندارد بیشتر از جعبه های استاندارد وجود دارد و اگر قصد دارید جعبه آتش نشانی تهیه کنید از استاندارد بودن آن اطمینان حاصل کنید. در بسیاری از موارد فایر باکس های غیر استاندارد صرفه ی اقتصادی بسیار بالایی دارند اما مهم ترین نکته کیفیت محصول می باشد که همان طور که از اسمش مشخص است کیفیت فایر باکس های غیر استاندارد بسیار پایین است.

چرا نباید از جعبه آتش نشانی غیر استاندارد استفاده کنیم؟

بسیاری از افراد به خاطر ارزان بودن این جعبه ها را تهیه می کنند و فکر می کنند چه اهمیتی دارد فایرباکس استاندارد باشد. در ادامه به بررسی معایب این جعبه ها می پردازیم. با ایمن پیشتاز همراه باشید:

یکی از معایب این است زمانی که آتش سوزی رخ دهد این نوع جعبه ها کارایی و بهره وری مناسبی نخواهند داشت و عملا ممکن است جان و مال بسیاری از افراد مورد خطر واقع شود. فایر باکس ها به علت غیر استاندارد بودن توانایی مکش آب از لوله ها را ندارند که در نتیجه این موضوع نمی توانیم از شلنگ ها نیز استفاده درست و بهینه ای داشته باشیم. بنابراین هزینه ی یک مقدار بیشتر را برای خرید فایر باکس های استاندارد بپذیرید تا ناچار نباشید بعد ها هزینه های بیشتری را پرداخت کنید.

جعبه آتش نشانی یا  firebox چیست ؟

شاید برای بسیاری از افراد سوال باشد که جعبه ی آتش نشانی چیست و در کجا به کار می رود؟ همان طور که از اسمش معلوم است جعبه ای است توخالی که از طریق آن می توانند تمام ابزارآلات و تجهیزات مورد نیاز برای اطفا حریق را استفاده کنند. فایر باکس ها باید از استحکام بالایی برخوردار باشند و با هر ضربه دچار مشکل نشوند. جنس جعبه آتش نشانی از آهن یا فولاد است.

البته لازم به ذکر است بسته به نوع محل یا مکانی که از آن استفاده می شود جنس آن نیز فرق دارد. هم چنین شما می توانید جعبه هایی از جنس فایبر گلاس، استیل نیز بیابید.

جعبه ی آتش نشانی چه کاربردی دارد؟

خوشبختانه با گذر زمان و پیشرفت تکنولوژی اتفاق های خوبی رخ داده است. در سال های اخیر دو سازمان آتش نشانی و واحد هایی که جواز صادر می کنند در شهرداری تعامل بسیار خوبی برقرار کردند و این موضوع باعث شده کیفیت اطفا حریق افزایش یابد و اطلاعات خوبی نیز داشته باشیم.

مهم تر از همه ی این ها با به وجود آمدن ساختمان با طبقات بالا نیز لوله کشی آتش نشانی نیز انجام می شود. این نوع لوله کشی ها برای ساختمان هایی که بیشتر از پنج طبقه هستند انجام می شود.

روش های انتقال آب از طریق لوله کشی آتش نشانی

  • اسپرینکلر
  • جعبه آتش نشانی

اسپرینکلر آتش نشانی چیست؟

این دستگاه را در سقف ها نصب می کنند و در هنگام آتش سوزی به صورت خودکار کپسول آب را در مکان و محل های مورد نیاز اسپری می کنند.

در لوله کشی آتش نشانی، جعبه آتش نشانی چه نقشی دارد؟

در مرحله ی اول ذکر این امر مهم است که قبل از نصب باید بررسی کنیم و بهترین مکان را برای نصب جعبه آتش نشانی کجاست. داخل فایرباکس ها نیز وسایل مختلفی از جمله شلنگ، قرقره و ... یافت می شود.

جعبه های آتش نشانی را از لحاظ موقعیت به چند دسته تقسیم می کنند؟

  • رو کار
  • تو کار

جعبه آتش نشانی توکار:

همام طور که از اسم این نوع جعبه ها معلوم است این فایر باکس در درون دیوار قرار دارند و فقط درب آن ها به سمت بیرون می باشد. از لحاظ زیبایی و کاربرد نیز از این جعبه ها بیشتر استفاده می کنند. مزیت برتری این نوع جعبه آتش نشانی توکار این است که کمترین فضا را اشغال می کنند.

جعبه آتش نشانی روکار:

این نوع فایر باکس ها مانند تابلوبرق می مانند و روی دیوار نصب می شوند. این نوع جعبه ها را در خانه های قدیمی یافت می کنید چرا که نمی توان جعبه آتش نشانی توکار را در ساختمان های قدیمی تعبیه کرد.

فایرباکس ها را در کجا استفاده می کنند؟

مهم ترین نکته این است که جعبه های آتش نشانی یا همان فایر باکس ها در ابتدا باید در مکان های عمومی که تعداد کثیری از جمعیت نیز حضور دارند نصب شود مانند بیمارستان ها، خیابان های پر تردد و ... . درون جعبه ها نیز شلنگ های متفاوتی وجود دارد که برخی از آن ها بسیار بزرگ هستند و جنس آن ها نیز پارچه ای می باشد. وظیفه ی اصلی جعبه ها این است که به کمک آتش نشان ها بیاید و توسط شلنگ ها آتش نشان بتواند آب را با فشار و حجم بالا به محل سانحه برساند.

محتویات جعبه فایرباکس چیست؟

درون این جعبه یک قرقره، شلنگ 20 متری برزنتی و شیر فلکه وجود دارد. شاید برای شما سوال باشد چگونه شیر فلکه را به شلنگ متصل می کنند؟ توسط هیدرانت. اگر به یک سر دیگر شلنگ توجه کنید، هیدرانت استاندارد را خواهید دید تا به راحتی بتوانیم اتصال شلنگ را به همراه داشته باشیم.

جعبه فایر هوزریل:

این نوع جعبه ها را طوری ساخته اند که افرادی که متخصص نیستند نیز بتوانند در مواقع ضروری از آن استفاده کنند. به قدری نصب شلنگ ساده می باشد که حتی بانوان و کودکان نیز می توانند این کار را انجام دهند. تفاوت جعبه های هوزریل تنها در وسایل درون آن ها می باشد.درون این نوع جعبه ها یک قرقره و شلنگ لاستتیکی وجود دارد.

فلو سوئیچ استاندارد در لوله کشی آتش نشانی چیست؟

در درون شبکه های لوله کشی آتش نشانی فلو سوئیچ وجود دارد که نحوه عملکرد آن به این صورت است در صورتی که فلو سوئیچ آب را حس کند یک فرمان جهت پمپ کردن آب ارسال می شود و این گونه است که در ابتدا آب پمپ می شود و آب پر فشار می شود.

محصولات دیگر ایمن پیشتاز:

کپسول آتش نشانی

شیلنگ آتش نشانی

اسپرینکلر

نازل اطفای حریق

قرقره فایرباکس

شیر هیدرانت

و ....

مجید علوی زاده فعالیت حرفه ای خود را از سال ۱۳۷۷ با طراحی گرافیک شروع کرد، طراحی وب را از سال ۱۳۸۰ و برنامه نویسی وب را از سال ۱۳۸۱ آغاز کرد و در همان سال وب سایت مجید آنلاین را تاسیس کرد. هم اکنون تخصص او طراحی و توسعه وب است.

نظرات و سوالات کاربران

هنوز دیدگاه و یا سوالی ارسال نشده است.
هم اکنون شما اولین دیدگاه را ارسال کنید.